Kraner

Minikraner

Innovative beltedrevne kraner med teleskoparm og støtteben. Utviklet for best mulig sikkerhet, smidighet og fleksibilitet. Enkle å transportere. JEKKO minikraner brukes i bakker, trapper, smale ganger, o.s.v. Rask montering og kostnad/tidsbesparende med nyutviklet teknologi. Unike løfteegenskaper.

Beltegående minikraner med knekkbom

JF-serien kombinerer en knekkbom lastebil-kran med beltedrift. Dette er et nytt skritt inn i fremtiden for beltegående kraner.

Minipicker

Dette er selvgående elektriske kraner med fjernkontroll. Minipicker / Pick&Carry betyr at kranen ikke behøver å stabiliseres og kan manøvreres med lasten montert på vinsjen. Spesielt godt egnet for lager/logistikk, hvor andre typer kraner ikke kommer til. Eller hvor tung last må gjennom dører. Minipicker brukes også med spesielt hydraulisk utstyr, f.eks vakuum for montering av glassplater. En rekke bruksområder med spesielle vinsjer, jibbarm, personløfter og løfteutstyr.

Vakuum & Tilbehor

JEKKO produserer markedets mest innovative utstyr for håndtering av glass og andre materialer. Vi finner her også hydrauliske elektriske maskiner, vakuum-løftere for glasspaneler, løfteutstyr for rør og stålbjelker, samt andre innovative løsninger.