JekkoDealerMeeting

Internasjonalt forhandlertreff

Postet den 30 mai 2017 Kategori:

Det andre Jekko forhandlertreffet fant sted torsdag 18 og fredag 19 mai. Det internasjonale forhandlermøte ble arrangert i Jesolo, Italia. En by nær kysten, 45 minutter fra hovedkvarteret til Jekko.

Formålet med møtet var samvær og sosiale aktiviteter blant de mange forhandlerne. Dele erfaringer og kunnskap. Dette klarte vi siden alle 30 distributørene (60 deltakere) fra ulike deler av verden var til stede.

Den første dagen oppsummerte Jekko dagens markedssituasjon for minikraner og markedsutsiktene fremover de neste 5 årene. Jekko introduserte og så de tre nye JF kranene, beltedrevne knekbom-kraner utviklet i samarbeide med FASSI.

Om kvelden deltok alle i Jekko-teamet på en fantastisk middag om bord på en båt gjennom kanalene i Venezia.

Dag to hadde alle forhandlerne anledning til å besøke det nye produksjonsanlegget. Den nye fabrikken i Godega di S.U. skal brukes for montering av kranene. Det består av 12 000 m2 (4 000 innendørs) som slutter seg til det allerede 5 000 m2 store anlegget hvor hovedkvarteret, administrasjon og verksted befinner seg.
Under omvisningen kunne vi presentere de nye JF-545, JF-30, JF-40 og MPK-05.

Møtet ble avsluttet med en nydelig middag ved Jesolo Club hvor alle forhandlerne var til stede.

Forhandlertreffet ble en enorm suksess for oss alle. Alle forhandlerne viste hvor engasjerte og entusiastiske de er i arbeidet i løpet av de 2 dagene, og optimismen for Jekkos fremtid.

 

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Mer info

Spar tid, kontakt oss i dag!