news-fassi-jekko

Fassi S.p.A. blir en del av Jekko s.r.l.

Postet den 5 september 2016 Kategori:

Jekko s.r.l. ble stiftet i januar 2016 som en spin-off fra samme merket. De hadde da produsert minikraner og løfteutstyr under selskapet Ormet S.p.A, et selskap med 40 års erfaring. Når har Fassi S.p.A., den ledende italienske produsenten av hydrauliske lastebilkraner, blitt en del av selskapet for å videreutvikle produktene og ekspandere i utlandet. Jekko s.r.l. er den ledende italienske produsenten av beltedrevne minikraner og blant de største på verdensbasis. Selskapet har hovedkontor i Treviso-provinsen ved fotenden av Venezia-fjellkjeden. Selskapet har industrianlegg og administrasjon på 5 000 m2, deriblant 3 000 m2 innendørs. Dette vil om kort tid dobles som følge av videre ekspansjon. Selskapet har 35 ansatte. Mesteparten av produksjonen eksporteres til alle 5 kontinenter med 30 offisielle forhandlere.

De siste 3 årene har Jekko vokst kraftig og hatt en eventyrlig suksess med 30% årlig vekst. Administrenende direktør Diego Tomasella sier at dette er et resultat av team-arbeid og utvikling av produkter med særdeles høy kvalitet. ”Vi høster nå resultatene av investeringene i forskning og produktutvikling i løpet av vår selskapshistorie”.

I 2016 åpnet vi et nytt produksjonsanlegg på 11 000 m2, hvorav 4 000 m2 er innendørs, spesielt for montering og testing av minikranene.

JEKKO-kranene startet produksjonen sent på 1990 tallet, når de første minikranene kom på markedet. Varemerket JEKKO MINICRANE kom i 2006, når et spesielt dedikert produksjonanlegg ble åpnet. I dag er JEKKO et innovativt selskap ledet av en dyktig teknisk avdeling, solid opplæringsapparat og after-sales service. I tillegg til salg- og markedsføringsavdeling for alle eksportmarkedene.

Giovanni Fassi, direktør i Fassi S.p.A. gruppen påpeker at markedspotensiale for denne type kraner er uten tvil meget interessant. Han tilføyer at hele selskapet er innstilt på å utnytte mulighetene i årene som kommer.

På bildet ser vi eier, direktør og styreleder i Jekko S.r.l Mauro Tonon, Rossano Ceresoli, Pierluigi Tonon, Diego Tomasella, Giovanni Fassi.

Mer info

Spar tid, kontakt oss i dag!